学员专区 | 档案号:
密码:
练习提高test
创建日期:2011-12-14
一、  写出下列词语。(10)
 1. light (反义词)--------- 2. buy(过去式)--------- 3. twice(同义词) ------------- times 4. three( 序数词)-------- 5. the first day in a week--------(同义词) 二、  单项选择。(10) 1、(    )Would you like ______dumplings ?Yes, please. A. some B. any C. and D .or  2、(   )What did you do ?  I ______ ping-pong. A. play B. plays C. played D .playing  3、(   )What are you doing? I’m ____the ball.  A. hit B. hitting C. hiting D .hits  4、(   )What’s the score? It’s seventy–eight ____ seventy-eight. A. and B. to C. with D .for  5、(   )There are about four ______s in a month. A. hour  B. day C. week D .minute  6、Linda often ________ her homework in the evening, but this evening she ­­­__________ TV. 
A. does; watches B. is doing; watches C. does; is watching D. is doing; is watching 

7、(    )How _____ exercise do you need? 

I need about twenty minutes of exercise three times a week.
A. many B. much C. often D .long 8、(   )Danny is throwing the basketball ____the net.
A. in B. on C. under D .at 

9、(    )The kite ______a bird.
A. look like B. likes look C. looks like D .look likes 
10、(   )Which (哪一项)is not exercise?______
A. Riding a bike. B. Walking to school. C. Running. D Playing ping-pong.

11、(      )“______is the schoolbag?” “It’s five yuan.”

A. How much   B. who    C. Where    D. What time

12、(      )_______do you go to see your parents? –Two days a week.

A. How long   B. How often  C. How fast  D. How soon

13、(      )Here _______some orange for you.

A.  is      B. are        C. It is      D. There are

14、(      )Uncle Sun knows _______ Japanese.

A. much   B. lot     C. many         D. any

15、(      )What _______ he_______?

A. does, does    B. is, doing    C. is, do    D. do, does

16、(      )Let 's _____some dishes on the table .

A. put   B. puts   C. putting   D. to put

17、(      ) All the other boys are________.

A. China     B. Chinese      C. Chineses    D. China men

18、(      )This bedroom is _____.

A. my       B.I    C. mine    D. me

19、(      )Is this a stove or   a sink ?___________

A. It's a sink      B. Yes , it is   C. No, it isn't.   D. Yes , this is

20、The cinema is near here. Let's walk _______there.
A. to        B. from     C. over    D./
 

三、用所给动词的正确形式填空。

1. How many ______(pencil)do you have ?

2. I ___(be)from China.

3. Danny can ______(play ) the piano .

4. LiMing is _______(write) a learn in the corner .

5. Who ______(want) to learn a new song .

6. We are going to ______(make) a chart .

7. When did you ____(come)to Canada.

8. These words get _____(big)with an s.

9. Here ____(come )the school bus .

10. I want you to sing _____(soft)

四、 补全对话。(把编号写在横线上)(10分)

A、What did you do yesterday?  B、How did you go there?  

C、What day is today?  D、What did you do there ?  E、What day was yesterday?  

F、Did you play computer game with your cousin?  G、Yes, I did.

A:                    ?

B: It was Saturday.

A:                          ?

B: I went to visit my cousin.

A:                            ?

B: I went by bike.

A:                            ?

B: I played computer game with my cousin.

A: Did you eat good food in your cousin’s home?

B:                 .It was delicious.

  • 阅读理解。(20分)

A

Michelle Wie, from America, is like a lot of other young girls in many ways. She is a good student, and she likes reading, drawing, and computers. However, in some other ways, she is very different. She doesn’t spend much time going out with friends or shopping or going to parties. She’s very busy practicing golf.

Michelle Wie is the best woman golfer for her age in the world. She was born in 1989. In 1999, at the age of 10, she began to win games against woman twice her age. At 13, she could hit the ball further than most of the women in the Ladies Professional Golf Association(LPGA). At 14, she showed she could hit the ball further than most men.

Wie began playing golf at the age of four. When she grew older, she played about four hours a day on weekdays and seven hours a day on weekends. Another thing that helped her was that she was tall. By the time she was 13, Wie was six feet tall. She’s a joy to watch. She has the flexibility of a dancer and also is very strong. And its clear that she loves the game.

1. When did Michelle Wie start playing golf?

A. At 4         B. At 10                  C. At 13              D. At 14

2. What does she often do after school?

A. Going out with her friends.            B. Shopping  with her family

C. Going to parties.                          D. Practicing golf.

3. How long did she practice on weekends when she grew older?

A. 3 hours        B. 4 hours          C. 7 hours         D. 8 hours

4. What makes her a successful golfer?

A. Dance              B. Practice             C. Drawing        D. Computers.

5. Which of the following is the best title for this passage?

A. Michelle Wie, A Good Student           B.Michelle Wie, A Young Winner

C. Women  Golf Players                  D. Golf Games For Women

 

B

 A stamp is just a piece of paper with a picture and some words printed on one side and some glue on the other side. What makes one of these bits of paper worth any money at all? What makes a ten-fen stamp worth ten fen?

When you buy a stamp, you also buy service from the post office. You get the letter sent by post. After the stamp has done its job, the post office says it is worthless. You must buy a new one for each letter you send.

But people often pay money for stamps that have already been used. Stamp collectors, or philatelists(集邮家), have fun just trying to collect as many different kinds as possible. Certain kinds are hard to find. To get one of these uncommon stamps, some collectors are willing to pay a great deal of money. They think it is worth while and that gives it value. If you collect stamps because they are especially beautiful or tell an interesting story, or show all kinds of animals, then those are the ones that have value to you.

6. When you are going to post a letter, you must buy ___________.

A. a ten-fen stamp                   B. a new stamp

C. a collected stamp                     D. a valuable stamp

7. The post office says a stamp is useless if ____________.

A. it is collected                   B. you get a letter sent by post

C. it is old                         D. it has a postmark on it

8. When some of the stamps are difficult to find, ___________.

A. nobody will try to get them          B. they can become of great value

C. everybody would like to buy them     D. they will be worthless

9. Which of the following is NOT true?

A. The stamp has a picture and some words on it.

B. Many used stamps are worth a lot of money.

C. Stamp collectors try to get different kinds of stamps whether they are used or not.

D. A used stamp can be used again to post a letter.

10. Which of the following is true?

A. A new twenty-fen stamp is not worth twenty fen.

B. One can have a letter sent by a used stamp.

C. Sometimes people are willing to pay much money for a stamp.

D. A post office worker does not want to buy any used stamps.

 

 

 

参考答案:

一、1、heavy  2、bought  3、two times  4、third  5、the first day of a week

二、ACBBC CBDCB  ABAAB  ABCAD

三、 1、pencils  2、am   3、play  4、writing   5、wants  6、make  7、come  8、bigger  9、comes  10、softly

四、EABDG

五、1、A  2、D  3、C  4、B  5、B  6、B  7、D  8、B  9、D  10、C

咨询电话:23130013     监督电话:23131313
(Copyright 2013) 津ICP备05004622号-6  津教备0516号